Πολιτική Πληρωμών & Αποστολών

Πολιτική Πληρωμών & Αποστολών

Τρόποι Αποστολής

Αποστολές πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ για μικρά και ολιγοβαρή αντικείμενα έως 10 κιλά, και με Μεταφορική για μεγαλύτερου όγκου και βάρους αντικείμενα, κατόπιν συνεννόησης.
Επιλέξτε εσείς μία μεταφορική της επιλογής σας, διαφορετικά μπορούμε να σας δώσουμε μία προσφορά από συνεργάτες μας μεταφορείς.

Για την αποστολή κάθε παραγγελίας με μεταφορική, απαιτείται κατάθεση της αξίας των αντικειμένων σε τραπεζικό λογαριασμό ή πληρωμή online μέσω Paypal και των συνεργαζόμενων τραπεζών με χρήση της πιστωτικής σας κάρτας (Visa, Mastercard, American Express).

Παρακαλώ πριν τοποθετήσετε την παραγγελία σας καλέστε μας να σας βοηθήσουμε στην επιλογή της πιο κατάλληλης μεταφορικής λύσης για εσάς.

Τρόποι Πληρωμής

1. Κατάθεση σε τράπεζα
Μπορείτε να προχωρήσετε σε κατάθεση του ποσού στηνΤράπεζα Πειραιώς:

IBAN: GR1701718560006856149059613
Αρ. Λογ. : 6856-149059-613
Δικαιούχος: ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ ΜΗΝΑΔΩΡΑ & ΣΙΑ ΕΕ

Κατόπιν επικοινωνείστε μαζί μας για να συνεννοηθούμε για τα επόμενα βήματα.

2. Πληρωμή online στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Ο πιο εύκολος και διαδεδομένος τρόπος.
Καλύπτουμε σχεδόν όλες τα είδη χρεωστικών-πιστωτικών καρτών και e-wallets, όπως είναι:
VISA, Mastercard, Maestro, Stripe, Paypal.
Το κατάστημα διαθέτει τη μεγαλύτερη δυνατή ασφαλεια συναλλαγών μέσω πρωτοκόλλου force SSL/HTTPS και πιστοποιητικού Let’s Encrypt SSL. Με αυτό οι πληροφορίες μεταξύ χρήστη και αγοραστή μεταδίδονται κρυπτογραφημένες έτσι ώστε να μην μπορεί κάποιος να τις παρακολουθήσει ή να τις υποκλέψει.

3.Μετρητά
Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά στην έδρα μας και να παραλάβετε τα αντικείμενα από εδώ. Στη διαθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σας ενημερώνουμε ότι βάσει νόμου από 1/1/17, όλες οι συναλλαγές αξίας άνω των 500 ευρώ, πρέπει να πληρώνονται αποκλειστικά μέσω κάρτας ή τραπεζικού εμβάσματος, και όχι μετρητά.


Παράδοση προϊόντων

Η εύρεση της κατάλληλης προσφοράς μεταφορικής για λογαριασμό σας μπορεί να πάρει από λίγες ώρες έως 5 εργάσιμες μέρες. Θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά μαζί σας αναφορικά με το κόστος των μεταφορικών και κατόπιν, με δική σας συναίνεση, θα προβούμε στην αποστολή της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες μέσω ΕΛΤΑ, αποστέλλονται εντός 1 έως 4 εργασίμων ημερών το αργότερο.